Header Ads

Selendi'nin Video Kanalı


selendi oyun havaları

  Selendi yöresine ait müzikleri, Selendi oyun havalarını, televizyon yayınlarından Selendi ile ilgili haber kesitlerini, güncel kültürel video paylaşımlarını youtube adresimiz olan Selendi Güncel Videolardan takip edebilirsiniz. Youtube kanalımıza ulaşmak için lütfen yukarıdaki fotoğrafın üzerine tıklayın, daha önce izlemediğiniz  Selendi ile ilgili HD kalitedeki videoları doyasıya izleyin.


Selendi Güncel Videolarda En Son Paylaşılan Videolar ;

Tarihi yerlerimiz ve doğa güzelliklerimiz 





Aşık Haşimi'ye ait olan Gezsem De Dünyanın Dört Bucağını eserini Selendi'li Yöresel Sanatçı Veysel Karagöz yorumluyor.



Selendi Tepeeynihan Mahallesi (Köyü) Oda Şenliklerinde Selendi Havası İslamoğlu Oyunu İkisi Bir Arada ! Tepeeynihan Sakinlerinden Muhteşem Kaşık Oyunları.



Davul & Zurna Eşliğinde Selendi Havası Ve Köroğlu Zeybeği. Vizyontürk Tvde Yayınlanan İkimizin Şarkısında Mersinli İsmail'in Konuğu Selendi'li Recep Karakuş. Programda Selendi'li Efeler Selendi Oyun Havasını Ve Köroğlu Zeybeğini Oynuyorlar. Davulda Recep Karakuş..




Selendi Oyun Havası - Şevki Ünlü 


Selendi'de Gelin Çıkarma Merasimi ; 



Recep Karakuş - İslamoğlu ; 


Vizyontürk Tv Canlı Yayını Erdil Kökçe - Seyman Sekerek ; 


Dursun Arslan Vizyontürk Tv'de  Selendi Yörük Türkmen Derneği Başkanımız Halil İbrahim Sarı Selendi Oynuyor ; 


Youtube kanalımızda yayınladığımız videoların tamamı emek sarfedilerek yapılmış olup alıntıya pek yer verilmemiştir. Selendi Güncel Videolar daki videoları MP3 olarak nasıl indiririm diyen takipçilerimiz için yeni bir yöntem bulduk ve sizlerle paylaşıyoruz. En basit şekilde youtube videolarını mp3 olarak bilgisayarınıza kayıt edebileceğiniz pratik bir yönteme göz atmak isterseniz lütfen aşağıda bulunan fotoğrafa tıklayın.

Youtube'dan Mp3 İndirme !

Ayrıca Tv Kanallarında Selendi Haberlerini bulabileceğiniz Tv de Selendi Haberleri Video Galeri için tıklayın

Sizler için Selendi Oyun Havalarını derledik ve büyük bir arşiv ortaya çıkardık. Sadece Selendi Havası içeren arşivimize ulaşmak için altta bulunan fotoğrafa tıklamanız yeterli. 

Selendi Havası Videoları

Hiç yorum yok

Fikrini Paylaş!

Blogger tarafından desteklenmektedir.